(iOS) Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator cheat code begalinė ištvermė
Feb 8, 2022 9:48:50 GMT -5
Post by sureastohindnigh on Feb 8, 2022 9:48:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code begalinė ištvermė ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator 2022 version ▞▞▞
Geriausias
Man patinka išgyventi plaustais, nes turi rasti medžiagos, kad galėtum išgyventi
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo žaidimas
Noriu skirti daugiau žvaigždučių, bet dabar žaidimas tiesiog užstringa tęsinio ekrane 😩 Teks jį pašalinti 😢 Džiaugiuosi, kad išsaugojau progresą.
Kiukiu
tikrai lėta pajudinti galvą, bet kitaip žaisti smagu.
Man patinka žaidimas, bet kai gaunu skrynią ir atidarau ją užraktu ir pasirenku atsitiktinį daiktą, pvz., 1 laužą ar 2 medžius, aš supykstu, bet žaidimas patinka
Ooo
Man patiko tavo žaidimas, bet jau nebe, nes pasiilgau to laiko, kai plausto gabalai buvo 2 rąstai, dabar jau 20, ar gali pakeisti jį atgal į 2, tada vėl žaisiu ir duosiu penkias žvaigždutes, kol ateis kita 🐛 klaida aukštyn.
ŠIS ŽAIDIMAS TAIP erzina, kad TURIU WIFI, BET VISADA, KAI EINSIU Į ŽEMĖLAPĮ, RIMTA PARAŠO „JAU REIKIA INTERNETO RYŠIO, KAD KURTI ŽAIDIMĄ“?!!!!!??!
Įdomūs, bet kai kurie apribojimai yra savavališki ir varginantys ir neturi prasmės; kalvio kalvė gali funkcionuoti pati, o lietaus rinktuvas tuo pačiu metu negali veikti??
Tai labai smagu. Linkiu, kad jums nereikėtų pirkti paketo, kad galėtumėte atlikti daugiau nei 2 dalykus vienu metu ir visi priedai labai erzina. Suteikčiau 5 žvaigždutes, jei galėtumėte padaryti daugiau vienu metu, bet galiausiai tiesiog ištryniau žaidimą
Raft Survival: Bertahan di rakit - Ocean Nomad Penyelakuan zvj
Raft Survival: Bertahan di rakit - Ocean Nomad Penyelakuan zvj
Man labai patinka šis žaidimas, bet jis labai vėluoja ir kiekvieną kartą, kai bandau patekti į Explorer's Island, jis arba nueina į juodą ekraną ir sugenda, arba užstringa žemėlapio ekrane ir sugenda. Buvau priverstas pašalinti ir prarasti kelių valandų pažangą ir darbą, nes nebuvo jokios prasmės žaisti, jei negaliu tęsti paties žaidimo. Jei ši problema bus išspręsta (nes panašu, kad daugelis pardavėjų turi tą pačią problemą), aš redaguosiu savo apžvalgą ir iš naujo įdiegsiu žaidimą. Iki tada!
Šis žaidimas labai tikras išgyvenimas vandenyne. Man tai patinka 👍
Pridėkite kelių žaidėjų režimą, kad galėčiau žaisti su savo draugu tame pačiame plauste, duosiu jums 5 žvaigždutes
Tai sukelia priklausomybę ir smagu, bet mane nuvilia tai, kad kai kurių daiktų perkelti neįmanoma. Išvaliau viską, kad pajudinčiau sieną, bet ji vis tiek nepajudės. Man yra daugiau elementų, kurie nejuda.
Man tai patiko iki šiol, tai gana įdomu ir ne per sunku, bet ne per lengva, todėl man labai patinka. Man patinka mažos siužeto linijos, o detalės yra nuostabios, todėl aš jį įvertinau, bet turiu šiek tiek nerimą keliančių problemų. Jis neleidžia man žaisti, jis nuolat sako, kad kažkas yra prisijungęs prie mano paskyros ir niekas neturi mano paskyros informacijos. Esu tikras, kad į mane neįsilaužė, nes esu sugedęs ir neišleisiu pinigų žaidimui, kurį ką tik pradėjau žaisti.
Geras žaidimas net per geras
Zrr gers žaidimo bet sunku
Labai mokama žaisti, negaliu sulaukti 10 minučių, kol reikia išleisti pinigus, kad galėtumėte žaisti teisingai
Apdorojimo apribojimas tikrai blogas, kol nenusipirksiu 690inr/8$ pakuotės ir, deja, negalite išsaugoti žaidimo, nėra galimybės susieti žaidimo duomenų su el. paštu, Facebook ar dar kuo nors
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator Симулационни cro
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator Симулационни cro
labai geras žaidimas
Viskas gerai, bet grafika ne tokia gera
Per daug skelbimų turiu žiūrėti, kad atidaryčiau 2-ą vietą. O dar blogiau yra tai, kad skelbimai ne visada pasiekiami, todėl pažanga lėtėja
Žaidimas man vis išsijungia. Gavau maždaug 5 minutes ir turėjau nustoti žaisti, o kai grįžau žaisti, jis išsijungia, kai paspaudžiu „Tęsti“. Turiu tai asmeniniame kompiuteryje ir norėčiau žaisti mobiliuoju telefonu, bet negaliu.
puiku, kad gali akimirkai sustoti, bet palauk, nes pradės veikti apskritai, taip nuostabu 9/10
Tai gerai ir viskas, bet kai bandau persikelti į kitą salą, mano žaidimo klajoklis sutrinka tai, ką darau, ir tai tik viena sala 😡
Žaidimas nuostabus, bet daiktų kūrimas užtrunka per ilgai...Pavyzdžiui...vienos medinės lentos kūrimas užtrunka 7 val. 55 min... turiu omenyje, kad per daug vienam daiktui.
😃
School of Dragons Lomu spēles oysi
Apskritai puikus žaidimas, tik norėčiau, kad iš esmės nebūtų mokama žaisti. Mokėčiau už visiškai atrakintą versiją, jei jie ją pagamintų.
Buvo puiku! Kodėl neskyriau 5, kad žaisti internete reikia tam tikro lygio, aš suprantu, bet galbūt užsidirbk ką nors, ką jau gali nuo pat pradžių[užsidirbti pinigų 🤑 užsidirbk leidimą, kuris vadinamas kelių žaidėjų automatiniu (turėtų būti iki 3 metų). $) arba ką nors, kad gautume tai, ko norime, o jūs gaunate tai, ko norite. Taip pat sukurkite tokią versiją kaip arena⚔️, kad jūs ir jūsų draugai👥 galėtumėte žaisti 1v1 arba 2v2.ect.
Programa atima iš jūsų per daug pinigų, todėl viską galite padaryti su 2 dol., o aš įvertinsiu 5 žvaigždutėmis
Padarykite tai kelių žaidėjų režimu, kad būtų taip puiku
tai labai smagu. bet vienas dalykas, kurį reikia pakeisti, aš negaliu eiti į salas, žaidimas sugenda iškart paspaudus Enter.
Visi sako blogas žaidimas jie nemoka zaisti